INGIN MELIHAT PERUBAHAN...JADILAH PERUBAHAN YANG KITA INGINKAN.*Kejayaan hari ini dan esok bermula dari langkah pertama, mulakan sesusatu yang kita suka bukan terpaksa*
Thursday, February 12, 2015

Al-Fatihah utk TGNA


Assalamualaikum wbr..

Salam Pg Jumaat semua...Murabbi TGNA - Semoga allah menempatkan beliau dikalangan insan yang kamu muliakan.

~ Ada getar dlm hati bila dgr pengkhabaran ini, sayu, sedih, pilu bermain menjadi satu, walau diri x pernah temu namun aura TGNA tetap ada dijiwaku, aku doakan moga Ayahanda TGNA tenang di sana. ( Amin )Melihat wajah TGNA seakan2 aku melihat wajah ayahanda ku sediri, umur wan sudah hampir seangkatan dgn TGNA , umur wan skrg sudah 81 thn..Allahuakbar pjg umur wan masih dikurniakan ingatan yg baik cuma kadang2 tubuh badan nya saja yg kadang sihat kekadang x sihat, Bila x sihat wan mampu solat cara duduk saja bila agak sihat ckit wan cuba solat berdiri mcm biasa, Panjang pendek umur semua dalam rahsia Allah.. ku mohon sgt2 agar diri aku ada di sisi wan & dan di saat2 akhir hayatnya.. :-)
Doa ku moga Allah senantiasa pelihara ke dua ibubapaku & ibu/bapa mertua ku di dlm syafaatNya. Ampuni la dosa mereka, berikanlah kehidupan yg bahagia di dunia & akhirat.
AMIN

No comments: